Torsdagen avklarad

Torsdagen har varit lång och väldigt jobbig..
Dagen började men en trött emma som skulle försöka göra ett spanska prov, det gick om jag får säga det själv :väldigt dåligt.

Sedan följs dagen av jobbiga lektioner som svenska, samhällskunskap, engelska, kemi och matte. Slutade klockan 16:15 och var för trött för att leva och skulle förflytta mig till stan irriterad och med huvudvärk.

På stan träffade jag min underbara pojkvän Elias och några andra kompisar,  sedan begav vi oss hem till elias lya och myste...

imorgon är det äntligen fredag och då ska jag på domsaga med mina vänner och min pojke, sedan blire att bege sig till elias hem och kolla på film eller något likartad...

puss puss


tänk positivt!


Har ni varit med om dagar då allt känns fel och inget blir som det ska, dagar då man försöker men alltid misslyckas och dagar då allt gör en ledsen och sur?
just så är det nu och jag vet inte varför... jag tänker bara på allt jag skulle vilja förändra på mig och allt jag är missnöjd med hos mig. Men man glömmer så lätt bort allt som är snyggt och allt som  är bra med sig själv. Det är så enkelt att se negativa saker hos sig själv som inte någon annan ens tänker på, alla har åsikter om sig sig själv och ingen är helt nöjd! ändrar man något man tycker är fult/ dåligt, så hittar man något nytt att klaga och nojja över!
Det finns många grejer jag inte gillar med mig och det finns många saker som jag är dåliga på... men det finns också väldigt många saker jag är bra på!
 
Man måste tänka positivt!

puss och kram

kaffe <3


Det enda som gör att jag klarar av att kliva upp på morgonen är som stora mängder kaffe som jag dricker dagarna långa...
kaffe är en väldigt bra när man är trött.

PUNKT SLUT!

god natt!

nu är det sängdags! klockan börjar bli mycket och jag är ganska trött. jag har verkligen bara slöat idag, det har varit oerhört skönt!
Imorgon är det måndag och det är dags för massa tråkiga lektioner. Men imorgon ska jag vara med min älskling <3
sov gott

Jag är trött...

klockan är bara halv nio och jag är redan jätte trött, skulle kunna gå och lägga mig nu men jag har så mycket jag måste göra först. Måste duscha och göra ordning till skolan imorgon... det är jobbigt med söndagar!

RSS 2.0
emmablock