Snart får jag åka hem!

Imorgon får jag äntligen sätta mig på ett obekvämt tåg i 3 timmar, äntligen som jag har längtat. Jag vill bara slippa min obekväma säng och det ständiga pluggade och imorgon får jag äntligen det, äntligen åka hem till Sundsvall!

Innan jag sätter mig på tåget imorgon ska jag promenera en sista gång till skolan, sätta mig i föreläsningssalen, skriva ner obegripliga matematiska uträkningar, gå hem och packa ihop alla mina saker, gråta för att jag inte kan någon matte, ha ångest, försöka äta något bättre än chips till middag, ha mer ångest, somna för att några timmar senare vakna, gå och skriva den efterlängtade duggan och sedan är jag redo att åka hem!

Åka hem till hemlagad mat, umgås med familjen och träffa alla underbara vänner ! 




Nyinflyttad och tentaplugg!

Hejhopp, jag har precis flyttat! Nu bor jag på ålidhem igen, känns skönt att vara tillbaka! jag har inte så mycket att berätta förutom att jag har just flyttat och sitter förvirrad framför matteboken och hoppas på ett mirakel! Livet som student är ganska speciellt, man festar, pluggar, har ångest och nån gång ibland kommer man ihåg att man ska äta mat...
Ja tentaplugg är roligt, köpte julmust, kaffe och ägg så nu överlever jag till fredag!
 
När jag äntligen fått internet och kan lägga upp bilder har jag inte bilder... -.- så ni får en gammal!
 
 
Pusspuss!
 

Söndag!

Idag var det söndag och jag lyckades göra allt man ska göra på en söndag. Kliva upp, tvätta, diska, duscha, plugga och äta mat! Idag var en bra dag! Imorgon ska jag flytta så jag har börjat packa ihop lite, det känns skönt att få komma lite närmare skolan!

Det ska bli väldigt roligt att äntligen få träffa min mamma, det var ett tag sen! Och snart är det jul så då får jag träffa resten av familjen!

Jag har bott i Umeå i 3 och en halv månad , det är sjukt hur tiden kan gå så fort! Har ju bara hunnit åka hem till Sundsvall en gång, det får bli oftare nästa termin!

Det är sjukt mysigt att det kommit snö också! Kom lägligt såhär i början av december!

PS. Ni kommer snart få bilder på bloggen också, jag har inte tillräckligt bra internet nu när jag surfat upp mobilsurfen!

Puss puss ha de gött!


RSS 2.0
emmablock