Sniffar aceton!

Varje gång jag mår dåligt eller känner mig nere brukar jag måla naglarna, för det är något i det som gör att jag blir barnsligt glad!
Lukten av nagellack och att bara sitta still och koncentrera sig lite är helt underbart!
Älskar! <3

HELG!

Här kommer lite söta bilder från lördagen!

Sömn!

Hej inatt har jag sovit väldigt många timmar, det känns sjukt skönt eftersom jag börjar bli förskyld och jag hoppas att sömn hjälper lite! Jag har ju en tendens av att sova alldeles för lite på vardagarna och alldeles för mycket på helgerna, men vem bryr sig det är skönt att sova även om mina helger endast består av det!

Idag ska jag iallafall till Jonathan som precis har fyllt år, det kommer blir en super mysig lördag tror jag!

Fixar mina naglar lite!


FREDAG!!!

Idag har jag inte gjort ett jävla piss! Jag känner min ungefär så här!
 
Men jag har iallafall fått finbesök av storsyrran!

Tidiga mornar!

Jag förstår faktiskt inte riktigt varför man börjar skolan klockan halv nio, man behöver ju vakna så tidigt och när man väl kommer till skolan är man för trött för att orka plugga. Efter några lektioner när man börjar piggna på sig börjar man bli hungrig och kan inte jobba av den anledningen. Sedan efter lunch tror man att man ska få lite plugg gjort trots allt men klockan börjar bli sent och du ställer in dig på att gå hem för att kunna sova igen timmarna man missade under natten.
Alltså att börja skolan tidigt är inte bra för att kunna prestera bra på lektioner och prov, allra minst på fredagar när man hela dagen går runt och planerar hur helgen ska se ut!

Godmorgon!

Hej och godmorgon! 
En kaffe och lite frukost så är man i toppskick för skolan, och allt fantastiskt som livet har att erbjuda en dag som denna!

Hej hopp

Vill bara berätta att idag när jag kom hem från en jobbig och slitig dag i skolan och efter en mindre jobbig kväll på en teater, låg det en liten uggla på min säng med pengar i sin hand. Jag vet inte om han trodde att jag var en sköka eftersom han låg där och erbjöd pengar. Självklart blev jag förargad på detta sätt att bete sig så jag försökte prata vett med snubben, men han fattade ingenting!

Självklart så tog jag pengarna och lät herr Uggla sova på golvet!

(Nämen denna söta lilla figur hittades på min säng idag, som en gåva från min mamma som tyckte att jag behövde en ny uggla till min samling! Tack älskade mamma. )

Fotografiskbild

Just nu sitter jag och isabell på fotografiskbild, vi har precis knäppt lite bilder, Isabell knäppte denna fagra bild på mig!
Man är ju snygg som vanligt då!

Skola!

Sitter på skolan och har PA!

RSS 2.0
emmablock