Matteplugg!

Dags att lösa lite differentialekvationer och hoppas att hjärnan växer lite! Antagligen blir man varken smartare eller snyggare av detta men vad gör man inte i hopp om att klara matteprovet imorgon?

PUUSS

 


Kemi är tråkigt!

Sitter på kemin och har lika tråkigt som vanligt ...


God natt!

Skulle gärna skrivit jätte mycket om vad jag gjort i helgen men jag har verkligen inte gjort något alls, jag har typ sovit bort dagarna och sovit bort kvällarna också, typ sovit hela tiden! (Y)
 
Aja sov gott nu, orkar inte vara vaken mer.
 
PUUSSS
 
"Life is a game"
 

Kaffelatte <3


Plugget går ju bra!

Sitter och finslipar på astrofysiktalet jag ska ha imorgon, och ärligt tror jag att att det är första gången i år jag känner att det går framåt!

Puuuussss



plugg, telefon och godis!

Livet är ganska bra trots allt! Äntligen funkar mobilen och chokladtomten är snart slut! Ska plugga men har så mycket annat som är roligare men jag har en viktig redovisning imorgon...
 
PUUSSS

Massa plugg!

har så enormt mycket plugg så vet inte vart jag ska börja! Jobbigast är ju matten förstår inte hur jag ska klara den:O förstår inte varför alla lärare lägger provet veckan innan lov....                                                                                                PUUUSss                                                                                                                                                              -                                                                      
 
Jag vet hur ont det gör när hoppet dör.                                                                                                                                                                .  
 
 
 
 
 
 
 
 

Cool mobil och mycket stress!

Idag har jag suttit halva dagen på ett café, med min söta vän Sebastian! Vi drack kaffe och pluggade, men känner att jag borde plugga lite till, har så sjukt mycket i skolan just nu. Känner mig så sjukt stressad, vill bara ta en lång semester!!!!
Ska nog gå och lägga mig ganska tidigt idag , eftersom jag har världens coolaste mobil och den funkar inte så super som väckarklocka när man sovit för lite!! 
 
PUUUSSS
 
Hat är brist på fantasi!
 

Efter regn kommer solsken!

När man precis varit väldigt ledsen känns allt mycket enklare, som en sten som lyfts från bröstet. Efter regn kommer solsken, som man brukar säga. Allt det svarta blir vitt, iallafall för en liten  stund!
 
+ lite pepp och söta citat!

Hårfärg!

Under helgen har jag färgat håret igen, det känns skönt att det äntligen ser bra ut! Det är mörkare än förut och även en kallare ton, vilket jag tycker är bra eftersom det är ju trotsallt vinter! 
 

Mobilen blev uppäten av en snöslunga!

Igår försvann min mobil och självklart orkade jag inte leta så noga då, men idag letade jag igenom hela huset men hittade den inte. Det sista alternativet var att jag tappat den när jag klev ur bilen igår hem från skolan.
Så jag gick ut och självklart hade pappa skottat uppfarten, men jag började kolla mig omkrig och efter ett tag hittade jag en del av den, men det var endast luckan från baksidan, men nu vet jag vart den är iallafall!
 
Men jag är inte ledsen för jag tror på ödet, och det var nog meningen att jag skulle skaffa mig en ny mobil i vilket fall, och det har faktiskt varit givande att inte behövt varit tillgänglig på hela dagen, och jag kommer inte vara det på ett bra tag!
 
Som jag har sakt förut så är jag väldigt duktig på att tappa bort/ förstöra saker och här är bara ett till tecken på mina skills.
 
PUSSS
 
Askan är den bästa jorden!
 
 

Snökanin!

Har varit ute och rastat lillkaninen lite idag!
 
PUSSS
 

Vart är allt påväg?

 
En sak som jag tycker är helt sjukt är hur beroende ungdomar och barn är vid sina mobiltelefoner! När jag är i skolan kan man knappt snacka med någon pågrund av att de är helt upptagen med sin telefon, på lektionerna sitter minst 4-5 stycken med telefonen hela lektionen! Vad gör ni på telefonerna egentligen? Blir ni inte uttråkad av att kolla på samma gamla skärm hela dagarna ?
Var tredje sjuåring har en egen smartphone, är inte lite tidigt? Eller det känns iallafall som att det måste hindra utveckligen hos barnen, när det hellre spelar spel på sin telefon än umgås med sina kompisar. När man är så liten är man i stor behov av att leka och lära sig den socialabiten! Jag vill inte leva i en värld av människor som är helt socialtinkompetenta, vill ni det?
Det finns också bevis på att smartphones bildar stess, personer som har en smartphone och använder den ofta får ökad produktion av stresshormon. Och vem vill vara stressad när stresshormonet gör att du får sämre imunförsvar, sämre förbränning och det ökar även risken för allvarligare sjukdommar i framtiden!
 
När man vet att smartphones inte är bra för unga personer, eftersom de inte kan kontrollera sin användning av det, varför ger då föräldrar sina 7 åriga barn en smartphone?
Skulle du köpa en smartphone till ditt barn om det stod på reklamen  "Denna produkt ökar risken för fetma depression, utbrändhet, hjärt och kärl sjukdommar, åderförfettning, diabetes och har negativ påverkan på minnet!"
För det är exakt vad den gör eftersom det där ÄR följd sjukdomar av stress!
 
I mitt huvud låter det helt sjuk! Ni kan lika gärna köpa ciggaretter till era barn, för det är lika farligt och lika beroende framkallande! Det är tillochmed billigare, så kör hårt på det!
 
 
Tips till er som vill att era barn ska börja med smartphone så tidigt som möjligt! Smartphone skydd och leksak i ett, om ungen är för jobbig i baksätet, ge den en leksak så håller det tyst!
 

Blev inte mkt plugg!

Jag hade tänkt att göra något vettigt av den här dagen, typ plugga lite eller kanske träna eller något sådant, men ibland blire inte som man tänkt sig!
Jag har iallafall slagit in lite julklappar, nu är det inte så mycket kvar att köpa! Jag ska nog plugga imorgon för jag har så sjukt mycket plugg att göra känner att jag dör lite inombords...
 
Aja jag är ju ledig imorgon så blir väl att ta fetaste sovmorgonen och sedan plugga matte! 
 
PUUUSSS
 
 
-Varför börja med sig själv när man kan rädda världen?

Insidan som räknas?

Det är en sak jag verkligen funderar över! 
 
Det är så många människor som säger ; att det är insidan som räknas, alltså att personligheten är viktigare än utseénde. Men det är inte speciellt många som "lever som de lär" eftersom vi är mer utseénde fixerad än någonsin! Men kanske är det något vi säger för att personer i vår omgivning ska ta till sig och sluta fixa sig så att vi blir "den snyggaste". Eller så är det ett sätt att sprida hur vi vill att världen ska se ut och hur vi ser på varandra. 
 
Det är klart att många tänker att insidan är viktig när man tex skaffar vänner eller kille, men varför nojjar alla så mycket då? Varför mår alla så sjukt dåligt över sina kroppar och sitt utseénde? 
 
Jag tror att alla nojjar eftersom dem vet hur de ser på andra människor, är du en person som bara vill vara med snygga personer och undviker dem mindre snygga, då får du antagligen prestationsångest eftersom du tror andra tänker likadant som dig! Med andra ord; dem som bryr sig mycket hos utseénde hos andra gör det nog hos sig själv med.
 
Så om du nojjar över ditt eget utseénde är du en person som dömmer andra efter utseénde!
 
 
Men om ni nu gillar att dömma personer efter utsidan; gör det med böcker, filmer och julklappar med! Livet hade blivit så mycket roligare för oss andra när du säger nej till en Iphone 5 för att den är fult inslagen ;)
 
 
 
PUUUSS!!
 
Det är ju ändå du som väljer vem du är!
 

Julklapps handling!

Idag har jag shoppat jätte mycket julklappar! Och jag har även köpt hårfärg, så snart blir jag av med alla fläckar! Haha , ska färga håret någon gång under helgen om jag har tid! 
Men efter timmar av shoppande tog jag en fika med världens underbaraste Sebastian, vi satt och snackade om livet och trasslade upp alla världens problem!
 
PPUUUUSS
 
-men om nu allt är som det ska, varför känns det då inte bra?
 

Shoppat julklappar!

Idag efter skolan gick jag på stan och spenderade lite pengar på julklappar. Skönt att börja redan , brukar ju alltid göra allt dagen innan i vanliga fall. 
Köpte även en lite förtidigt julklapp till mig själv! Haha köpte mig ett par skinnhandskar, så att jag inte fryser fingrarna av mig! Det har ju faktisk börjat blivit ganska kallt ute nu!
 
PUUUSS
 
En inre tomhet går inte att fylla med yttre ting!
 

Lite nyans förändring i huvve!!

Glömde skriva att jag gjorde en impuls färgning förut idag, jag stod verkligen inte ut med den koppardisiga färgen med sjuk utväxt! Jag satt hemma och pluggade och kände att jag var tvungen att gör något åt det...
 
Men jag hade några problem, jag hade ingen färg och jag kunde inte åka och köpa så efter mkt om och men hittade jag en förpackning rödhårfärg som tillhörde min syrra, det var bara halva kvar för hon hade använt den litt utväxt färgning. 
Så jag tog på mig fantasimössan och kom på den brillianta idén att blanda ut hårfärgen med balsam, jo det funkade ganska bra.
Håret sitter kvar och det blev rött! Dock lite fläckigt och så eftersom det inte räckte med färg, men roligt var det! 
 
Bra nödlösning men får ta och färga det på riktigt lite halvsnart!
 
 
Från:
 
 
Till:
 
PUUUSSSS
 
Börja simma eller sjunk, för ingen håller din hand!

Jag fattar inget!

Har suttit i flera timmar och pluggat men det går ju inte in i mitt lilla huvud... Jag önskar att det löser sig om jag sover lite, kanske drömmer någon dröm om hinduismen! 
Och jag fastnar hela tiden med att kolla på andra saker, fundera över julklappar och leta efter student klänning. Det är verkligen för mycket i min hjärna vill bara rensa och bygga upp på nytt...
 
 
Puuussss
 
Acceptera det du inte kan förändra
 

Plugga religion!

Sitter just nu och pluggar religion till provet imorgon, ska veta allt som är värt at veta om hinduismen och lite mer. Men väntar på att kaffet ska blir klart så jag kan plugga på riktigt!
 
PUUSSS
 
 
Det är över och förbi när jag inte hittar någonting som jag finner någon glädje i.
 

PUSS PÅ ALLA!

Efter att ha städat rummet, vikt ihop kläder och tagit en lång dusch, känns det som om jag tvättat och städat bort många av mina problem. Det känns som om jag har masserat upp alla muskel knutar i hjärnan! 
Allt känns så enkelt just nu och jag hoppas det förblir så ett tag till, imorgon har jag lite sovmorgon så ska plugga lite nu, innan jag går och sover i min mysiga säng<3
 
Puss på alla människor!
 
 
Jag är inte du, och du är inte jag!
 

Snö, mys och kaffe!

Har suttit hemma och mysat hela dagen, känns sjukt skönt att inte behöva bry sig om något eller någon. Jag ska kanske äta lite mat och kanske plugga lite senare, men just nu ska jag bara njuta lite mer av lungnet och planera lite julklappsinköp!

RSS 2.0
emmablock