Visdomstand och näsblod!

Gissa vad jag tänkte skriva om idag? Jo samma sak som varje gång jag skriver, för mitt liv innehåller bara en sak: plugg!
 
Jag har matte E nationella prov på torsdag och jag lovar att det låter roligare än vad det är, och det kåter ju inte speciellt roligt! 
 
Har pluggat så sjukt men jag känner inte att jag blir smartare, den enda reaktion jag har fått är en visdomstand som försöker tränga sig ut ur käften på mig! Men det kanske är något positivt, det heter ju trotsallt visdomstand!
 
Men hjärnan är överansträngd och försöker rymma, den blöder så det sipprar ut genom näsan och huvudet vill sprängas! Kroppen kommer nog ta självmord om jag inte klarar det här provet!
 
PUUSSS PUSSS
 

Plugg!

Har inte tid att blogga pga allt plugg! Sitter just nu och pluggar inför kemiprov!

Puss


Hej igen!

Kommer ni ihåg mig? Det var ett tag sen senast, men lov från skolan fick bli lov från bloggen! 
 
Lite kort så har jag sovit hela lovet, jag lovade mig själv att plugga och vara duktig men har inte rört en bok! Jag har ungefär sovit, kollat på film och ätit massa godis!
 
Har väll placerat ut några kilo fett på kroppen och sunkat ner mig. Men människor är alltid för upptagna med sina egna liv så ingen kommer märka något, jag lovar! Och vem bryr sig egentligen om jag odlat fram lite fett, det ska ju ändå bort! <3
 
PUUUSSS 
 
-det är först när man ger upp det blir något nytt!
 

RSS 2.0
emmablock