Olwways by your side!

Denna låg på min säng idag, ännu en uggla till samlingen!
PUSS
 

Fördomar!

1. Hej alla älsklingar , här kommer en bild på mig som ni har längtat efter. Knäpper mina bilder uppifrån och missar gärna halva ansiktet, undra varför? kanske för att jag vill visa mina bröst! ( oj skrev jag det här på bloggen, oops) PUZZIZ
 
 
2.Hej, jag kanske inte ser så jätte fin ut men det är ju insidan som räknas, och mattetal såklart för de räknar man ju också... ( liten skämt där!).
 
 
3. Hej vill bara berätta en sak, idag var det en tönt som kallade mig för hipster. Vad tror dom om mig, jag är ju inte en hipster bara för att jag gillar analoga kameror, instagram och secondhand kläder! kan ni ni inte förstå att alla är unika.
 
 
4. Hej idag var en dålig dag, allt suger. Jag mår så jävla piss, kan ingen förstå att jag inte klarar mer...</3
 
 
5. Hej alla rockers! Konserten i helgen var underbar! Kom inte ihåg så mkt på grund av allt sex, snus och sprit, men bra var den! 
 
 
6. Hej jag heter Peddobosse och sitter längst bak i bussen och kollar på dig !!
 

MUMS

 
Mandariner måste vara det bästa som finns, av någon anledning blir man så glad av att äta dom! Dom är så små och söta och egentligen vill man inte äta upp dom, men när man äter dom smakar dom surt och man fattar inte hur det är möjligt när dom är så söta! 
 
Och varje gång man ser en liten klyfta som ser ut som en liten bäbis blir man så glad och vill egentligen inte äta den för den är så gullig!
 
Dom är lite som mig söt på utsidan men alltid sur och tvär! men det stämmer inte för jag kan vara glad ibland med :)
 
PUUUSS
 
 

Plugg!

Försöker peppa mig själv att plugga men jag har nog glömt hjärnan på något onödigt ställe, för den är inte med mig!
Försöker intala mig själv att det inte gör något att jag är helt efterbliven och inte fattar något, men inte ens jag är så dum att tro på det :(

Men det är bara att köra på, ju mer jag gör idag ju mindre måste jag göra imorgon! :)

PUSS


Sitter och funderar!

Brukar ofta sitta och fundera så här på kvällskvisten och oftast kommer jag inte fram till något, men ibland kommer jag fram till något oerhört intressant... men det har jag inte gjort idag!
 
Idag funderade jag över varför jag är så ensam, varför tycker ingen om denna vackra pingla?
 
PPUUSS

hej på er!

Hej på er jag hoppas att ni har en bra lördag kväll, det har iallafall jag:)
så här känner jag just nu!

PUSSS

Bilder!

Idag har jag haft tråkigt, skulle egentligen plugga men tänkte att mediterande och positivt tänkande kanske också gör att jag får mvg på provet. Så jag knäppte lite bilder och har gjort allmänt onödiga saker hela dagen!
 
PUSSS
 
 

Rotlös - stiftelsen

Känner precis exakt så här just nu!
PUUUSS

ROTLÖS 
Det finns inget att försvara, jag är elak och dum mot dig.
Du som vill ha mig, jag tar, jag förstör, jag är blind.
Vill du ta mig tillbaka, kan du göra mig hel igen?
Jag föraktar mig själv nu, inget är med oss.
Sinnet tar mig till en annan värld,
en plats som jag kallar hem nu.
Jag har försökt bryta mig fri, men nån jävel drar mig tillbaka.
Och hoppet kommer numera sällan, här ska jag leva, här ska jag dö.

Torka mina tårar, det är så jävla synd om mig,
stackars arma krake. Jag kan inte tro du är min.
Varför är du kvar här, inte fan kan du älska mig?
Jag är ju en börda, hitta nån annan.
När du ser mig byta roll,
kan du inte då hålla om mig?
Immun mot medicin, inte mot din kärlek.
Men jag kan inte, jag vill inte ens förstå mig,
hur kan jag då öppna mitt allt?

Vår saga är slut nu, ingen kommer läsa den,
jag förstörde allt, Min underbara vän.
Jag vill inte andas, försök att förstå mig,
du kommer alltid vara med mig, Min älskade vän.
Det finns inget att försvara, jag var elak och dum mot dig,
du som ville ha mig, jag tog, jag förstörde, jag var blind.
Ta mig inte tillbaka, nu kan du bli hel igen.
Jag tycker om mig själv nu, allting är med oss

Varför suger livet?

Dagar som idag önskar man att man aldrig blivit född. Jag vet inte varför men idag är ingen bra dag, jag har jätte mycket plugg att göra men kan inte plugga. Jag känner ingen mening med att plugga och få bra betyg , livet känns så hopplöst ändå.
Känns som det inte finns någon mening med livet, alla säger att man ska göra det som känns rätt. Att man ska göra roliga saker, men om man inte tycker att något är roligt då? Om bästa tiden på dygnet är när man sitter i sin ensamhet och målar naglarna, eller skriver deprimerande dikter som ingen kommer få läsa. Ska man verkligen göra det man tycker är kul då?
Okej jag kanske ska göra precis vad jag tycker och tänker men livet lär ju knappast bli enklare då, även fast jag redan är en alldeles för ärlig människa.
 
Ska sova bort all sorg, tårar och hat och vakna utan allt onödig skit! hoppas det funkar för jag älskar livet för mycket för att kunna hata det.
 
PUSSS

<3


Så här glad är jag just nu!

   Hej jag är glad idag!
 
 
    PUUSSS

snön är överskattad

Vill bara berätta att idag har varenda jävla människa på skolan, facebook och twitter skrivit och pratat om det vi nu kallar snö.
 
Okej vi fick en skvätt snö idag, ja skvätt är verkligen rätt ord. Jag vet inte om man ska räkna det som snö men alla andra verkar ju göra det! Skulle kalla det regn i litet fastare form.
 
Det är ju inte precis att du kan göra snöbollar, snögrottor eller åka skidor i det men för all del, snö är vitt!
 
PUSS
 

Mensvärk!

Är när man ligger i sängen och gråter och slår sig själv, önskar att man aldrig hade blivit född...

Man trycker i sig alldeles för mycket värktabletter och hoppas på att det ska hjälpa, man kan inte ligga still men man kan inte heller röra sig för då kommer man att spy.

Man börjar kallsvettas och få kramp i varje muskel i hela kroppen, man biter sig lite i armen för att se om man känner det, men det gör man inte.

Det ända positiva om det nu skulle finnas något är att man redan ligger ner, så man kan alltså inte svimma och göra illa sig ännu mer! Det räcker med smärta för mig!

Puss, Tacohej!


Förlåt!

Med handen på hjärtat önskar jag faktiskt att jag hade mer tid att blogga, men att gå tredje året på natur, försöka hålla sig i form och samtidigt ha en fritid där man kan blogga och göra saker man kan blogga om, det är ganska svårt. 
Jag kan ärligt säga att jag ska skärpa mig och att det självklart kommer bli intressantare inlägg i större utsträckning i framtiden!
PUSSS

Nagelfix så här på söndagskvällen!

Det finns inget bättre än att sitta och måla naglarna, det är verkligen terapi. Det är själva målandet som är det roliga, jag bryr mig faktiskt inte om resultaten.
Men för er som gör det så kan ni kolla lite på mina bilder:
PUSSS

Tråkigt.

Hej, förlåt att jag inte skrivit något under helgen. Jag har varit i Sollefteå och hälsat på min syster som pluggar där. Vi gick på höstmarknad och åt på restaurang, och skrattade åt alla locals. Som synd var glömde jag min kamera hemma så jag kunde inte knäppa några bilder.

Som ni ser har jag verkligen inget intressant att berätta idag, det kan vara att jag är nyvaken och inte orkar tänka, eller att det inte hänt något speciellt intressant under senaste tiden.

puss

Naglar !

Har suttit och fixat naglarna, så här blev resultatet!

mysig morgon

Hej hopp, idag hände en sån här sak som man bara hittar på som bortförklaring när man kommer försent till skolan.
Av någon anledning glappar min mobil laddare så igår när jag gick och la mig märkte jag inte att mobilen inte laddades. Jag ställde klockan och somnade sött. Eftersom mobilen fick slut på batteri kunde inte klockan ringa och jag vaknade av mig själv några timmar försent. Jag slängde i mig frukost och märkte att ingen var hemma. I mitt fall är det ett dåligt tecken eftersom när man bor som jag finns det inga bussar som går. jag var alltså tvungen att vandra i 5 km för att sedan ta bussen in till skolan.
Det kändes ju som en mysig liten start på dagen!

PUSS

spöken?

Jag har under senaste tiden blivit väldigt störd av något väsen som inte riktigt gillar att vara ensam. Jag har blivit väckt flera gånger och blivit stört när jag sitter och pluggar.
Det hände senast i morse när jag blev väckt av att någon/något tog ett hårt tag i mina vrister, jag vaknade direkt och det var ingen där. Jag kollade då på klockan och det var 3 minuter innan väckaklockan skulle ringa.

Projektarbete

Sitter på skolan ska göra jättemycket plugg men jag har endast sovit 4 timmar inatt, och Sara ligger hemma och sover sig frisk. men däremot sitter en väldigt trött och sjuk Isabell bredvid mig och peppar mig! <3
 

Dagens outfit!

 
Hej, så här ser jag ut idag! 
jag skulle gärna skriva vart kläderna kommer ifrån men det kan jag inte för jag har så sjukt dåligt minne! 
Puss!
 

Sov gott!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite i min bok!
Sov gott och hoppas ni inte drömmer massa läskiga mardrömmar!
PUSS

helkropps vård!

Efter att ha pluggat och städat halva dagen kändes det som om jag förtjänade lite lyx. Så här sitter jag men ansiktsmask, hårinpackning och serum i ögonfransar och på naglarna!

Jag vet att jag ser ut som en sliten bäver men jag hoppas det blir bättre när den tvättas bort.
 
Produkterna jag använde:
Depend, fransk maikyr 99:-
Depend nagel serum 25:-
Loreal ögonfrans serum 175 :-
Ansiktsmask från yves rocher 119 :- 
Aussi hårinpackning 125:-
 
 
Puss och hej!

Städa!

Idag är det söndag det betyder att jag har städat rummet. Mitt rum har en tendens att blir väldigt stökigt och smutsigt på en vecka och därför måste jag ha speciella städdagar.

Mitt rum före:
 
 
Mitt rum efter :

plugglördag!

Nyvaken och dags att börja plugga, man får skylla sig själv lite när man alltid väntar till sista dagen. Men jag borde nog hinna läsa 500 sidor innan helgen är slut...

och till er som har en bättre helg än mig : hoppas ni ramlar och slår huvud i en snigel!

Film kväll!

Plugga, tjocka och film!

Fredagsmys

Hej nu är det äntligen fredaaaaag! Det är helt underbart och det betyder att jag ska sitta hemma och plugga och absolut inte ha roligt för fem öre....
Jippie helger är så kul!


Historien om min tunga!

Hej, nej jag tänker inte berätta alla äventyr som den varit med om eller alla platser den besökt även om det hade blivit en väldigt intressant historia.
Det är så här; jag brukar på ofta få höra att jag har en väldigt lång tunga och det är ju kul.. typ...! så var sagan slut!

 

utan själ kan man inte bli sårad!

Hej idag efter ett jobbigt och oförståeligt fysikprov tyckte jag att jag förtjänade att slösa lite pengar på mig själv, så jag bestämde mig för att äntligen tappa min själ!

Om man inte har någon själ borde man inte kunna blir sårad eller egentligen må dåligt överhuvudtaget, så det är väl lika bra att slänga bort den tänkte jag!

Jag hoppas även att den gör så att jag inte kan såra andra, det skulle vara underbart!


PUSS

Depp musik, depp kaffe och depp fysik!

Förlåt att jag aldrig har något intressant att skriva, det är för att mitt liv inte är så intressant.
Just nu sitter jag och önskar att allting bara var annorlunda, att alla val och alla handlingar jag gjort bara kunde göras ogjort! Jag önskar att jag hade valt ett annat program, en annan skola, en annan väg. allt jag gör får mig ju bara att må dåligt, jag önskar att ALLT var tvärtom!
Varför kan jag inget inför fysikprovet imorgon? Varför kan jag inte bara förstå något? Varför försvinner mina tankar alltid åt ett annat håll när jag försöker plugga? Varför är jag som jag är, och varför ändrar jag inte på det?
Önskar bara att jag fick leva om mitt liv, födas på nytt och göra rätt val!

PUSS

Arg, sur och irriterad

 
Har försökt plugga halva dan och jag fattar inte ett piss, mår så j*vla dåligt varför går allt emot mig just nu! jag orkar verkligen inte mer skit nu, kan inte alla människor bara skärpa sig! och varför kan inte min hjärna bara börja funka!

Sitter och försöker förgifta mig själv med halstabletter och vatten , utan något resultat! Fuck livet!

AJA sov gott
 

Plugg!

Sitter i min ensamhet och försöker förstå något ur min underbara fysikbok!  Känner varje gång jag börjar plugga försent att jag bara vill hoppa av skolan och bara ligga hemma och dricka kaffe i ett år !
Men det ska jag väl inte göra jag älskar ju skolan, lika mycket som jag älskar dig ! <3

Jag är trött på att säga förlåt,jag är ung och kåt!

Jag förstår inte det här, och jag vet att det är ett väldigt diskuterat ämne men ändå. Varför ses tjejer som legat med många som slampor? Och vart går gränsen?

Sex som sex, det borde vara lika för både killar och tjejer! Att en kille gillar att ha sex ofta, mycket och med många eller och en tjej gillar det, vad är skillnaden?

Om det bara är okej att en kille att "ligga runt" är det lite svårt att hitta en sex partner, men det är klart, det är bra att uppmuntra homosexuellt sex!

Jag tycker inte att ordet slampig borde finnas, det är inte slampigt att ha sex med en, tio eller hundra killar. Jag tycker att om du är född med ett hål är det inte konstigt att du vill ha något som fyller upp det ibland, så man inte behöver gå runt och känna sig tom.
 
Puss och hej!

Sov gott!

Jag mår som en sönder trampad potatis, hoppar orken och glädjen kommer tillbaka efter lite sömn!
Vill bara gråta ut alla synder och börja om på nytt, som en ny människa!
 

Gamla bilder!

 
Satt och kollade på gamla bilder idag, jag som hade fått för mig att jag inte förändrats på de senaste åren.
 
2006
 
2007
 
2008
 
2009
 
2010
 
2011
 
2012
 
 

RSS 2.0
emmablock