Insidan som räknas?

Det är en sak jag verkligen funderar över! 
 
Det är så många människor som säger ; att det är insidan som räknas, alltså att personligheten är viktigare än utseénde. Men det är inte speciellt många som "lever som de lär" eftersom vi är mer utseénde fixerad än någonsin! Men kanske är det något vi säger för att personer i vår omgivning ska ta till sig och sluta fixa sig så att vi blir "den snyggaste". Eller så är det ett sätt att sprida hur vi vill att världen ska se ut och hur vi ser på varandra. 
 
Det är klart att många tänker att insidan är viktig när man tex skaffar vänner eller kille, men varför nojjar alla så mycket då? Varför mår alla så sjukt dåligt över sina kroppar och sitt utseénde? 
 
Jag tror att alla nojjar eftersom dem vet hur de ser på andra människor, är du en person som bara vill vara med snygga personer och undviker dem mindre snygga, då får du antagligen prestationsångest eftersom du tror andra tänker likadant som dig! Med andra ord; dem som bryr sig mycket hos utseénde hos andra gör det nog hos sig själv med.
 
Så om du nojjar över ditt eget utseénde är du en person som dömmer andra efter utseénde!
 
 
Men om ni nu gillar att dömma personer efter utsidan; gör det med böcker, filmer och julklappar med! Livet hade blivit så mycket roligare för oss andra när du säger nej till en Iphone 5 för att den är fult inslagen ;)
 
 
 
PUUUSS!!
 
Det är ju ändå du som väljer vem du är!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
emmablock